Kız Arkadaşını Nasıl Mutlu Edebilirsin?

Sonunda hayallerinizdeki kızla tanıştınız ve sonunda ona çıkma teklif etme cesaretini gösterdiniz. O da evet dedi. İlişki resmiyet kazandı. Şimdi yapman gereken tek şey onu mutlu etmek ve elinde tutmanın bir yolunu bulmak. Kız arkadaşınızı etkileyecek ve onunla ilgilendiğinizi gösterebileceğiniz çok sayıda yol vardır. Biraz çaba gösterdiğiniz sürece onu uzun süre kaybetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Daha önce iyi bir erkek arkadaş nasıl olunur diye bir içerik hazırlamıştık bu makalemizde nasıl mutlu edeceğimiz hakkında tavsiyelerde bulunacağız.

Onu Sevdiğinizi Söyleyin

Sevdiğinizi söylemek dışarıdan çok basit görülse de utangaçsanız zor bir duruma dönüşebilir. Uzun süreli ilişkilerde olan insanlar, ilk buluşma ayından sonra, “Seni seviyorum” kelimelerini söylemeleri gerektiğini unuturlar. Kız arkadaşınızla buluştuğunuzda ve ayrılırken “Seni seviyorum” demek yanlış bir şey değildir. “Seni seviyorum” çeşitlerini kullanın. “Benim için çok şey ifade ediyorsun” gibi şeyler söyleyebilirsin ya da “Sensiz ne yapardım bilmiyorum”.

Kız Arkadaşınızı Dinleyin

Onun ne tür bir insan olduğunu öğrenin. Çocukluğuna, beğenilerine, hoşlanmadıklarına, hobilerine, işlerine, ailesine, arkadaşlarına ve aklınıza gelebilecek başka herhangi bir şey hakkında sorular sorun. Sana bu hikayeleri anlattığı zaman onu dinleyin. İkiniz de aynı anda konuşmaya başlarsanız, önce onun konuşmasına izin verin. Bu, söyleyeceklerine saygı duyduğunuzu ve onun için orada olduğunu gösterir. Önemli olan, konuyla ilgilenmiyor olsanız bile söyleyecekleri ile ilgilenmektir. Bu, belirli bir konuyu önemsediğiniz anlamına gelir, çünkü dinliyor olmanız onun umrundadır. Söyleyeceklerine dikkat et. Onu dinleyerek, bazı şeyler hakkında ipuçları alabilirsin. Doğum gününde alacağınız hediyeyi böyle öğrenmeniz mümkün.

Kız Arkadaşınızı Dinleyin

Onun Yanındayken Kendine Güvenmelisin

Bu zor bir adam olmanız gerektiği anlamına gelmez. Onun etrafındayken düz oturun. Kolunuzu onun omzuna koyun. Bir şey söylemek istediğinizde sakin ve net konuşun. Ona karşı açık olursanız eğer kendinize güveniniz de artar. Cinsel fanteziler ya da sadece gelecek ile ilgili planlarınız hiç fark etmez. Söylemeniz gereken şeylerde yaratıcı olun. Siz ve kız arkadaşınız, birçok ortak noktaya sahip olabilirsiniz.

Dış Görünüşünüze Dikkat Edin

Eğer her zaman yataktan çıkmış gibi görünüyorsanız, kendinizi biraz değiştirmeyi denemelisiniz. Değişikliğe de saç ve sakal kesimi ile başlayabilirsiniz. Eşofman ve tişört yerine pantolon ve gömlek giyin. Güzel ve uzun bir banyo yapın. Deodorant ve vücut spreyi kullanmayı unutmayın. Dişlerinizi günde en az 2 kez fırçaladığınızdan emin olun. Onu öpmek istediğinizde kız arkadaşınız da mutlu olacaktır.  Bu, sadece kendi kişisel hijyeninize ve sağlığınıza dikkat etmekle kalmaz, aynı zamanda sevgilinizi önemsediğinizi gösterir.

Dış Görünüşünüze Dikkat Edin

Ona, Kendisini Özel Hissettirin

Kız arkadaşınıza, normal bir arkadaş gibi davranmayın. Onun, çevrenizdeki herkesten daha değerli olduğunu göstermeniz gerekir. Bu, bazen bir futbol maçını arkadaşlarınla izlemek yerine kız arkadaşınla vakit geçirmen gerektiği anlamına gelir. Asla, bu konularda şikayet etme. Hayatınızdaki sorunları ve gelecek hedeflerinizi konuşmanız için daha fazla zaman ayırın.

Beraber Randevuya Çıkın

Uzun süredir birlikte olan ve sorunsuz bir çiftseniz bile, bir randevuya çıkmak ilişkiniz için her zaman güzel bir şeydir. Bu, kız arkadaşınızın gözünde artı puan kazanmanızı ve ona değer verdiğinizi göstermenizi sağlar. Güzel bir restoranta gidebilirsiniz ya da sadece parkta yürüyüş yapabilirsiniz. Önemli olan beraber vakit geçirmenizdir. Ayrıca beraber vakit geçirdiğiniz her an, daha samimi olmanıza ve birbirinizi daha çok tanımanıza yardımcı olacaktır.

Beraber Randevuya Çıkın

Kız Arkadaşınızın Doğum Günlerini ve Özel Günleri Kutlayın

Sevgililer gününde her zaman özel bir şeyler planlayın ve doğum günlerini asla unutmayın. Alacağınız bir çikolata, bir çiçek bile eminim onu mutlu etmeye yetecektir. Önemli olan onu her zaman düşündüğünüzü belli edebilmenizdir. Yıl dönümünüzde güzel bir restoranta gidebilir ya da evde yemek yapıp baş başa geceyi geçirebilirsiniz. Eğer dışarı çıkacaksanız, kesinlikle güzel giyinin ve tıraş olun.

Kız Arkadaşınızın Ailesiyle Tanışın

Bu, tatlı bir jest olabilir ve kız arkadaşınızın ailesini tanımanızı sağlayabilir. Bunu herhangi bir günde, özellikle de tatillerde yapabilirsiniz. Ziyarete giderken çikolata ve çiçek götürebilirsiniz. Bu, iyi bir izlenim bırakmanızı sağlayacaktır. Ziyarete gittiğinizde, evlerinde iltifat etmeyi unutmayın. Ziyaretten önce de kız arkadaşınızdan, annesi ve babası hakkında bilgiler almalısınız. Bu sayede, konuşacak konunuz olacaktır. Kızlarını ne kadar çok sevdiğinizi ve ne kadar muhteşem bir insan olduğunu söylemeyi de unutmayın.

Kız Arkadaşınızın Ailesiyle Tanışın

Onu Şaşırtın

Ona haber vermediğiniz bir anda gül alın. Belki habersiz bir öğle yemeğine çıkabilirsiniz. Kız arkadaşınız kötü bir gün geçiriyorsa ona çikolata alabilirsiniz. En önemlisi de kız arkadaşınızı arayın. Küçük sürprizler yapmanız, onu sürekli düşündüğünüz ve sevdiğiniz anlamına gelir ve kız arkadaşınız da kesinlikle bunun farkında olacaktır. Yastığına, mutfak tezgahına ya da buzdolabına küçük notlar bırakın. Bu notlar “Seni seviyorum” ya da “Umarım iş yerinde harika bir gün geçirirsiniz” gibi tatlı bir şeyler olabilir.

Saygılar.
Kürşat

Yorumlar ( 2 )
Yorum ekle
  • Nejdet deniz

    Valla hocam şimdiki kızlar ile ne kadar ilgileniyorsan o kadar çabuk sıkılıyorlar senden ne kadar çok yüz vermeyip ağızlarına zıcıyorsan o kadar sana bağlanıyorlar buda benden tavsiye 😀

    • Fakir

      Bu durum her kadına göre değil tabii ki bazı kadınlar gerçekten ilgi ister.